Sugeng rawuh menang!

Babagan Kita

about

Profil Perusahaan

Yuhuan WINS Electric Co., Ltd. dununge ing Pulo Yuhuan, dikenal kanthi jeneng "Taman Laut" kanthi pemandangan sing apik lan transportasi sing kepenak; perusahaan kasebut udakara 100 kilometer saka Bandara Wenzhou, 150 kilometer saka Bandara Ningbo, lan 300 kilometer saka Bandara Shanghai. Perusahaan kasebut wis nggawe tim riset teknis lan bakat pangembangan teknis berkualitas tinggi. Produk kasebut dirancang kanthi independen babagan struktur, mesin, lan prinsip listrik. Kanthi peralatan produksi lengkap, peralatan uji coba, lini produksi, lan sistem kontrol jaringan komputer, produk diprodhuksi lan komponen dipilih. Lan produksi independen perakitan.

Yuhuan WINS Electric Co., Ltd. wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2000 lan wis nggawe sistem manajemen mutu sing lengkap adhedhasar standare. Arah pangembangan produk perusahaan yaiku kanggo ningkatake daya saing produk perusahaan ing pasar domestik lan manca, ngasilake lan ngembangake produk switchgear voltase medium, tegangan tinggi, anyar, lan canggih, lan terus nyukupi kebutuhan industri tenaga listrik kanggo pangembangan peralatan distribusi daya voltase dhuwur lan kurang.

Kanggo nggawe produk bermutu, kita nggabungake desain produk lan budaya perusahaan, terus nyoba kanthi rinci, lan ngupayakake tema "desain anyar, kerajinan tangan, lan kepraktisan". Kita mesthi percaya manawa "win-win" bisa dadi mupangate bisa nguntungake, lan "integritas" bisa dadi kerjasama jangka panjang. Ngadhepi jaman globalisasi, kita seneng banget nampani kanca ing omah lan ing luar negeri, para pengusaha sing tekad kanggo kesejahteraan kabeh umat manungsa, lan kerja sama kanggo menehi kontribusi kanggo urip sing luwih apik tumrap umat manungsa sejajar karo konsep "win-win ". kekuwatan saka.

Diadegake

%

Kualitas

Menang-Menang

Kerja sama

Piranti Produksi

Perusahaan iki ngenalake rangkaian lengkap teknologi lan lini produksi konstruksi, kanthi mesin pemotong laser otomatis otomatis TRUMPF, robot las Panasonic, mesin las Jerman, mesin doyo CNC TAILIFL, mesin tikungan AMADA CNC, mesin geser hidrolik, gas Peralatan pangopènan lan peralatan produksi liyane sing apik banget; Nduwe instrumen inspeksi lan tes presisi kayata instrumen uji karakteristik mekanik, tester tekanan, bagean

Produk Utama

Produk utama yaiku: unit utama cincin tiup cerdas sing cerdas jinis pencawang, voltase dhuwur lan sithik peralatan sing lengkap, saklar beban demarkasi cerdas, pemutus sirkuit vakum magnet permanen, recloser, switch muatan kompak, cir, switchgear voltase sithik, switchgear voltase Medium, Kabinet distribusi kabel, gardho Kompak, Tembaga lan fittings Aluminium, insert Bras, Vacuum Circuit breaker, Load break switch