Sugeng rawuh menang!

Mesin CNC, forging, bending, stamping kuningan.

Katrangan singkat:

Kita minangka produsen profesional khusus ing perangkat keras presisi tinggi kanthi macem-macem produk sing kasedhiya, kalebu bagean-bagean putar CNC lan bagian bubut otomatis, insert kacang, sekrup khusus, pin, standoff, mesin cuci, Fastener Panel, paku keling, lan liya-liyane.

Saiki pelanggan utama listrik, nanging kita uga bisa ngasilake fittings kuningan miturut gambar utawa conto sampeyan.

Lebokake kuningan bisa kanggo insulator Listrik, PPR, PVC, CPVC, bahan bisa dadi Hpb57-3, CW617N, C37700 lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Jinis Bisnis Pabrik / Produsen ISO
Layanan Mesin CNC
Nguripake lan Gilingan
Nglereni Laser
Bagian OEM & ODE
Pemrosesan terintegrasi Extrusion lan Machining CNC
Forging ,Stamping lan pemrosesan terpadu Machining CNC
Materi Aluminium: AL 6061-T6, 6063,2014,2017.6082 7075-T lsp
Kuningan:Hpb57-3, C36000 (HPb62), C37700 (HPb59), CW617n
Tembaga, tembaga, paduan Magnesium, Delrin, POM, Acrylic, PC, lsp.
Standar ISO9001
Piranti Utama Pusat Mesin CNC, Lathe CNC, Mesin grinding, mesin penggiling silinder, mesin pengeboran, Mesin Pemotong Laser, lsp.
Proses Produksi Penggilingan lan pemutaran CNC, penempaan, casting casting, stamping, ekstrusi, las, lentur, lsp.
Format gambar LANGKAH, STP, GIS, CAD, PDF, DWG, DXF lsp utawa conto.
Rampung Sandblasting, Anodize warna, Blackenning, Zinc / Nickl Plating, Polandia, lapisan daya, Plating Chrome, plating tinned
MOQ pesenan cilik ditrima
Wektu pangiriman 5-30 dina gumantung karo jumlah
Jaminan Kualitas 100% inspeksi otomatis
Kemasan produk 1, Kanthi kantong plastik, kanthi paket katun mutiara.
2, Kanggo dikemas ing karton.
3, Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
4, Ngirim metu liwat DHL, FEDEX.AIR, KAPAL
Utawa miturut syarat pelanggan.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk