Sugeng rawuh menang!

Budaya Perusahaan

culture

Tekun nindakake perkara yen ana kekarepan, lan ketekunan, emas lan watu bisa diukir.

tanggung jawab Manajer sejatine kudu duwe semangat ora ngeculake tanggung jawab, kudu tanggung jawab marang awake dhewe, marang karyawan, lan perusahaan.

Integritas: Baidecheng minangka sing pertama lan kepercayaan Pepsi minangka dhasar; wong ora bisa ngadeg tanpa kapercayan, lan bisnis ora bisa ditindakake tanpa kredibilitas; integritas minangka nilai inti perusahaan.

Syukur: matur nuwun marang wong tuwa, sing ngunggahake kita, lan para guru, sing ngolah kita;

Aku pengin matur nuwun marang mitra kita, dheweke wis bebarengan nggawe tataran kanggo pertumbuhan kita,

Kanggo matur nuwun marang para pesaing, dheweke ningkatake pertumbuhan kita;

Kanggo matur suwun marang para pelanggan, dheweke minangka wong tuwa panganan lan sandhangan;

Kita kudu matur nuwun marang masyarakat, sing wis menehi apa kita saiki.

Prinsip karyawan perusahaan kasebut yaiku males kabecikan netes banyu, mbales siji-sijine nalika musim semi, lan males rasa matur nuwun lan matur nuwun.

culture2
Integritas ing

Jujur iku carané,

Ngluwihi langkah para pelopor;

Kejujuran iku kawicaksanan,

Ngumpulake kanthi nggoleki polimati;

Kejujuran sukses,

Minangka upaya sing cedhak;

Kejujuran minangka winih saka kasugihan,

Anggere nandur kanthi tulus,

Sampeyan bisa nemokake kunci kanggo mbukak kubah.