Sugeng rawuh menang!

busbar kontak

Katrangan singkat:

Busbar tembaga padat digawe saka tembaga C110. Diproses kanthi stamping, lentur CNC, perawatan rampung lan insulaiton. Finish busbar bisa tembaga, plating timah, plating nikel lan plating perak. Isolasi bisa dadi PVC, tabung shrink panas PE, lapisan bubuk epoksi lan PA12. Dheweke umume digunakake ing switchgear, trafo, relay, batere, sistem panyimpenan energi, tumpukan tumpukan, forklift listrik, paket batere mobil listrik lsp. Model lan ukuran bisa disesuaikan karo panjaluk pelanggan.


Detail Produk

Tag Produk

Bahan: T2 (E-CU58, CU-ETP, C11000, C1100) Aluminium (1060)

Aluminium klambi tembaga

Utawa bahan liyane minangka panjaluk pelanggan.

Jampel: Lapisan bubuk PE, PVC, PA12, PET lan Epoxy PE: Tahan Tegangan 2700V AC, Suhu Kerja -40 ℃ nganti 125 ℃,

Retardant Flame UL224 VW-1. Digunakake kanggo busbar sing padhet & fleksibel, nanging bisa

ora digunakake kanggo produk bentuk khusus.

PVC (Dipping): Tahan Tegangan 3500V AC, Suhu Makarya -40 ℃

nganti 125 ℃, Retardant Flame UL94V-0. Digunakake kanggo busbar sing padhet & fleksibel, lan bisa digunakake kanggo produk bentuk khusus.

Lapisan Bubuk Epoxy: Tahan Tegangan 5000V AC, Suhu Makarya -40 ℃ nganti 150 ℃, Retensi Uji UL94V-0. Digunakake kanggo busbar sing padhet.

PVC (Diekstrusi): Tahan Tegangan 3500V AC, Suhu Makarya -40 ℃

nganti 125 ℃, Retardant Flame UL94V-0. Digunakake kanggo busbar fleksibel.

PA12 (Diekstrusi): Tahan Tegangan 5000V AC, Suhu Makarya -40 ℃ nganti 150 ℃, UL94V-0 Retardant Flame. Digunakake kanggo busbar sing padhet.

PET: Tahan Tegangan 5000V AC, Suhu Makarya -40 ℃

nganti 125 ℃, Retardant Flame UL94V-0. Digunakake kanggo busbar sing padhet.

Rampung: Plating timah, plating nikel, plating perak utawa disesuaikan.
Packing: Kemasan kothak wedhi lan kayu kanggo ngindhari bus bus rusak utawa cacat.
Waktu Kutipan: 1-2 dina sawise nampa gambar.
Sertifikat: ISO9001

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: