Sugeng rawuh menang!

Kothak cabang kabel DFW (mbukak lan nutup stasiun)

Katrangan singkat:

Kategori Produk : Seri Kotak Cabang Kabel

Intro : Kabinet jaringan ring outdoor DFW-12 minangka kabinet jaringan ring njaba sing bisa digawe lan diproduksi dening perusahaan nggunakake teknologi asing, miturut karakteristik jaringan distribusi regional negara saya lan kahanan nyata transformasi kabel jaringan distribusi kutha.


Detail Produk

Tag Produk

Kabinet jaringan ring DFW-12 seri kabinet jaringan ring njaba sing dikisi udara sing dikembangake lan diproduksi dening perusahaan miturut karakteristik jaringan distribusi regional ing China lan kahanan nyata transformasi kabel jaringan distribusi kutha.

Kabinet jaringan ring DFW-12 seri kabinet nganggo srm16-12 / 24 seri SF6 kanthi tinutup jaringan switch terisolasi switchgear, sing duwe kaluwihan modularization, nggedhekake kemampuan, insulasi lengkap, segel lengkap, safety lan andal, bebas perawatan, lan cocog kanggo lingkungan sing angel, digunakake ing taman industri, area perumahan, dalan, bandara, macem-macem bangunan, pusat komersial sing makmur lan papan liyane.

Kabinet jaringan ring DFW-12 seri duwe tingkat voltase standar 12kV lan 24k, sing bisa nggedhekake fungsi otomatisasi distribusi, nyadhari intelijen kabinet jaringan dering, lan nggawe kothak luwih kuat lan luwih cerdas.

Lingkungan panggunaan normal:

Temperature suhu sekitar: suhu maksimal + 50 '℃ C, suhu minimal - 40 ℃, rata-rata suhu rata-rata saben dina luwih saka 35 ° C;

◇ asor relatif: nilai rata-rata saben dina ora ngluwihi 95%, lan nilai rata-rata saben wulan ora ngluwihi 90%; kacepetan angin: ora luwih saka 35m / s;

level polusi: Tingkat lll;

Intensitas gempa: 8 derajat;

kecenderungan lemah: ora luwih saka 3 derajat;

situs instalasi: dipasang ing papan tanpa geni, bledosan utawa geter kasar, ventilasi sing apik lan gas korosif. kahanan

◇ nalika peralatan dipasang ing ketinggian luwih saka 1000m, perlu dicathet khusus, supaya perusahaan bisa nyetel tekanan SF6 sajrone nggawe.

yen ana kondhang khusus, konsultasi karo perusahaan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: