Sugeng rawuh menang!

Kabinet saklar ditarik voltase GCK sing kurang

Katrangan singkat:

Kategori Produk : Seri Switchgear Voltase Sithik

Intro : Switchgear sing bisa ditarik voltase GCK kurang digunakake ing pembangkit listrik, gulungan baja metalurgi, industri petrokimia, industri ringan lan tekstil, plabuhan, bangunan, hotel lan papan liyane minangka AC telung fase kawat utawa sistem lima kawat, voltase 380V, 660V , frekuensi 50Hz, dirating Saiki digunakake kanggo distribusi listrik lan kontrol terpusat motor ing sistem pasokan listrik 5000A lan ngisor.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur Desain GCK

1.GCK1 lan REGCl minangka struktur gabungan jinis. Balung dhasar diklumpukake kanthi nggunakake baja bar khusus.

2. Balung kabinet, ukuran komponen lan pangowahan ukuran wiwitan miturut modulus dhasar E = 25mm.

3. Ing proyek PKS, bagean-bagean ing kabinet dipérang dadi lima zona (kompartemen): zona bar bis horisontal, zona bar bis vertikal, zona unit fungsi, kompartemen kabel, lan zona bar bis earthing nétral. Saben zona dipisahake bebarengan karo normal sirkuit mlaku lan kanthi efektif nyegah ekspansi kesalahan.

4. Amarga kabeh struktur kerangka disambungake lan dipasang kanthi bolt, mula bisa nyegah distorsi welding lan stres, lan nganyarke presisi.

5. Kinerja umum sing kuat, penerapan uga lan standarisasi kanggo komponen.

6. Gambar-metu lan lebokake unit fungsi (laci) yaiku operasi lever, sing gampang lan andal kanthi bantalan muter.

Gunakake kahanan:

1. Kahanan operasi: njero ruangan
2. Dhuwur: Iku: 2000m
3. Intensitas gempa ora luwih saka 8 derajat
4, watesan ndhuwur suhu udara sekitar: + 40 ℃
5. Batas suhu rata-rata paling dhuwur sajrone 24 jam: + 35 ℃
6. watesan ngisor suhu udara sekitar: -5 ℃
7. asor relatif lingkungan sekitar + 40 ℃ yaiku 50%
8. ora ana geni, bebaya bledosan, polusi serius lan cukup kanggo ngrusak logam lan ngrusak jampel gas lan papan liyane sing ala
9. Ora ana geter kasar, papan jolting

Parameter Teknis:

Ora

Konten

Unit

Nilai

1

Tegangan Operasi sing Dirating

V

380/690

2

Tegangan Isolasi Dinilai

V

660/1000

3

Frekuensi dirating

Hz

50

4

Bus-Bar Utama Dirating saiki

A

<3150

Dinilai Singkat-Menahan Saiki (ls)

kA

<80

Rated Puncak Tahan Saiki

kA

<143

5

Bis Distribusi Dirating saiki

A

<1000

Bus Distribusi (Is) Dinilai Short-time tahan Saiki (ls)

kA

<50

Rated Puncak Tahan Saiki

kA

<105

6

  Aux sirkuit Frekuensi Frekuensi tahan ing Imin

kV

2

7

  Impulse Rated tahan Voltage

kV

8

8

  Jaga Gelar

IP

P54 nganti IP54

9

  Reresik Listrik

mm

> 10

10

  Jarak Creepage

mm

> 12.5

11

  Level Over-voltase

-

III / IV

12

  Kelas Polusi

-

3


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: