Sugeng rawuh menang!

Kabinet saklar ditarik voltase GCS sing kurang

Katrangan singkat:

Kategori Produk : Seri Switchgear Voltase Sithik

Intro :Switchgear sing bisa ditarik voltase jenis GCS cocok kanggo sistem distribusi listrik ing pembangkit listrik, minyak bumi, kimia, metalurgi, tekstil, bangunan sing dhuwur lan industri liyane. Ing pembangkit listrik skala besar, sistem petrokimia lan papan liya kanthi otomatis lan antarmuka komputer, digunakake minangka frekuensi AC telung tahap 50 (60) Hz, voltase kerja 400V, 660V, lan arus peringkat saka 5000A lan ngisor. Peralatan distribusi listrik kanthi lengkap voltase kurang digunakake ing distribusi listrik, kontrol motor terpusat, lan kompensasi daya reaktif.


Detail Produk

Tag Produk

Parameter teknis

Jeneng

Parameter

dirating voltase (V) kanggo sirkuit utama

Komunikasi 400/660

 Tegangan sirkuit tambahan

AC 220,380 (400), DC 110,220

dirating frekuensi (Hz)

50 (60)

voltase jampel (V)

660

Rating saiki (A)

Busbar horisontal

w 5000

dirating saiki (A) (PKS)

Busbar vertikal

1000

Bus tahan wektu cendhak saiki (kA / 1s)

50,80

Bus saiki toleransi paling dhuwur (kA / 0.1s)

105,176

Voltase tes frekuensi daya (V / min)

Sirkuit utama

2500

Sirkuit tambahan

2000

Bis bis

Sistem papat kawat telung tahap

ABC .PEN

Sistem limang kawat telung tahap

ABC .P EN

Tingkat proteksi

 

IP30. IP40

GCS Gunakake kahanan lingkungan

♦ Suhu udara sekitar ora luwih dhuwur tinimbang + 40 ℃, ora luwih murah tinimbang -5 ℃, lan suhu rata-rata sajrone 24 jam ora luwih dhuwur tinimbang + 35 ℃. Yen wis ngluwihi, kudu diturunake miturut kahanan nyata;

♦ Kanggo panggunaan njero ruangan, ketinggian papan panggunaan kudu ora ngluwihi 2000m;

♦ Kelembapan udhara lingkungan sekitar ora ngluwihi 50% nalika suhu maksimal + 40 ° C, lan asor relatif luwih gedhe diidini ing suhu sing luwih murah, kayata 90% ing + 20 ° C. Sampeyan kudu dipikirake yen kacilakan bisa uga ana amarga owah-owahan suhu Pengaruh kondensasi;

♦ Nalika piranti dipasang, kecenderungan pesawat vertikal ora ngluwihi 5 °, lan kabeh klompok baris kabinet cukup rata (selaras karo standar GBJ232-82);

♦ Piranti kasebut kudu dipasang ing papan sing ora ana geter lan kejut sing parah, lan ora cukup supaya komponen listrik ora ana korosi;

♦ Yen pangguna duwe syarat khusus, dheweke bisa negosiasi karo pabrikan kanggo ngrampungake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: