Sugeng rawuh menang!

GGD voltase kurang

Katrangan singkat:

Kategori Produk : Seri Switchgear Voltase Sithik

Intro : Kabinet distribusi listrik voltase AC tipe GGD cocok kanggo pangguna daya kayata pembangkit listrik, gardu, industri industri lan pertambangan lan pangguna listrik liyane, kayata AC 50Hz, voltase kerja 380V, sistem distribusi tenaga 5000A saiki, minangka daya konversi, lampu lan distribusi peralatan listrik, Kanggo distribusi lan kontrol.


Detail Produk

Tag Produk

ambu ora enak voltase nominal (V) dirating saiki (A) Dinilai arus sirkuit cendhak Dinilai saiki toleransi sirkuit cendhak Saiki diukur puncak sing bisa ditoleransi
GGD-1000-15 380 1000 15 15 30
600 (630)
400
GGD-1600-30 380 1500 (1600) 30 30 63
1000
600
GGD-31500-50 380 3150 50 50 105
2500
2000

Panganggone kahanan

1. Suhu sekitar

2. Dhuwur

3. Kelembapan relatif 2000m lan ngisor. Ora luwih saka 50% ing suhu maksimal + 40 ° C, lan asor relatif luwih gedhe diidini ing suhu ngisor: (kayata 90% ing + 20P) kudu dianggep amarga ana owah-owahan suhu bisa uga mengaruhi kondensasi sesekali.

4. Kecenderungan ing antarane peralatan lan bidang vertikal ora kudu ngluwihi 5.

5. Piranti kasebut kudu dipasang ing papan sing ora ana geter lan pengaruh sing parah, lan komponen listrik ora karat.

Cathetan: yen yen kondhisi ing ndhuwur ora bisa dipenuhi, pangguna bisa negosiasi karo perusahaan kanggo ngatasi persyaratan khusus.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: