Sugeng rawuh menang!

Pemutus sirkuit kabinet karet (kanthi isolasi tanpa dhasar)

Katrangan singkat:

Kategori Produk : Seri kabinet karet

Intro : Pemutus sirkuit iki biasane digunakake ing lemari kembung. Produk kasebut nggunakake struktur kayu lapis. Keuntungan saka instalasi sing gampang lan gampang, kinerja bejat sing bisa dipercaya, umur panjang, lan tanpa perawatan.


Detail Produk

Tag Produk

 

DESKRIPSI PRODUK

Pemutus sirkuit iki biasane digunakake ing lemari kembung. Produk kasebut nggunakake struktur kayu lapis.lt duwe kaluwihan saka instalasi sing gampang lan trep, performa sing bisa dipercaya, umur panjang, lan bebas perawatan. Iki minangka sulih sing cocog kanggo pemutus sirkuit vakum kanggo inflatablecabinets. Kinerja produk ketemu GB1984-

2014 "AC High Voltage Circuit Breaker" syarat pemutus sirkuit kelas E2-M2-C2.

KEPUTUSAN KANGGO NGgunakake Kondisi Lingkungan

1. Ketinggian ora ngluwihi 2000m, lan intensitas gempa ora ngluwihi 8 °.

2. Suhu udara sekitar luwih murah tinimbang + 50 ℃ lan ora luwih murah tinimbang -45 ℃. Suhu rata-rata saben dina ora luwih saka 95% lan rata-rata saben wulan ora luwih saka 90%.

3. Papan instalasi kanthi geter banget, uap banyu, gas, endapan korosif kimia, semprotan uyah, bledug lan kotoran, lan geni, sing kanthi jelas mengaruhi kinerja mekanisme kasebut, ora cocog kanggo papan instalasi kanthi bebaya bledosan.

4. Tekanan tekanan gas SF6: 0,04MPa, gas SF6 memenuhi persyaratan GB / T12022-2014 "hexafluoride Industrialsulfur".

Data Teknis

Ora Barang Unit Data
1 Tegangan sing Dhewe Kv 12/24
2 Frekuensi dirating Hz 50
3 Dirating saiki A 630
4 Rated Short Time tahan Saiki KA 20/25
5 Rated Puncak Tahan Saiki KA 50
6 Durasi Sirkuit Cepet Dinilai s 4
7 Saiki nggawe sirkuit cendhak KA 50
8 Wektu Operasi Kaping 10000
9 Frekuensi daya 1 m tahan voltase Kv 38

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: