Sugeng rawuh menang!

Saklar isolasi kabinet karet

Katrangan singkat:

Kategori Produk : Seri kabinet karet

Intro :Saklar isolasi minangka saklar isolasi khusus kanggo lemari karet. Produk kasebut minangka struktur pisau putar, kanthi struktur kompak, volume sithik, gampang dipasang, lan cocog digunakake ing lemari kembung.


Detail Produk

Tag Produk

DESKRIPSI PRODUK

Saklar isolasi minangka saklar isolasi khusus kanggo lemari karet. Struktur pisau arotis produkis, kanthi struktur kompak, volume sithik, lan instaIlasi sing trep. Cocog banget kanggo digunakake ing lemari karetK Kinerja produk cocog karo persyaratan Gb1985-2004 Switch Saklar AClating Tegangan Tinggi lan Saklar grounding ”saklar isolasi kelas MI

PARAMETER TEKNIK

SERIALNUMBER KANDUNGAN UNIT PARKETARA TEKNIKAL
1 Coltage dirating KV 12
2 Ratedfrequency HZ 50
3 Dirating saiki KA 630
4 Dinilai wektu cendhak tahan saiki KA 20/25
5 Puncak sing diarani tahan saiki KA 50
6 Puncak sing diarani tahan saiki S 4
7 Dinilai arus pendek nggawe arus frekuensi 50
8 Dinilai arus pendek nggawe arus KA 1000
9 Resistensi sirkuit utama uQ <= 30

KEPUTUSAN KANGGO NGgunakake Kondisi Lingkungan
Dhuwuré ora ngluwihi 2000m, lan intensitas gempa ora ngluwihi 82. Suhu udara sekitar luwih murah tinimbang + 50C lan ora luwih murah tinimbang-45c Suhu rata-rata saben dina ora luwih saka 95% lan rata-rata saben wulan ora luwih saka 90% .3. Papan panginstalan kanthi geter banget, uap banyu, gas, endapan korosif kimia, semprotan uyah, bledug lan rereget, lan geni, sing nyebabake kinerja mekanisme kasebut, ora cocog kanggo papan instalasi kanthi bebaya bledosan .4. Tekanan gas SF6 sing dirating: 0. 04MPA, SF6 gas memenuhi persyaratan GB / T12022-2014 ”Industrialsulfur hexafluoride


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk