Sugeng rawuh menang!

KGN28A-12 Switchgear tertutup waja sing bisa dicopot

Katrangan singkat:

Kategori Produk : Seri Switchgear Tegangan Dhuwur

Intro : KYN28A-12 jinis switchgear tengah waja AC ing njero ruangan. Cocog kanggo voltase rating AC telung tahap 12kV, sistem tenaga 50Hz frekuensi dirating, digunakake kanggo nampa lan nyebar energi lan kontrol listrik, nglindhungi lan ngawasi sirkuit kasebut.


Detail Produk

Tag Produk

Peralatan iki minangka waja logam njero ruangan kanthi switchgear sing bisa ditarik (mengko diarani switchgear. 3.6-12kilovolt telung fase AC 5OHz bar bis tunggal lan sistem distribusi listrik sistem batang bus siji digunakake ing pembangkit listrik, generator ukuran cilik lan medium transmisi listrik, industri lan distribusi tenaga bisnis pertambangan uga penggantian listrik transformator nomer loro sistem industri listrik, transmisi listrik lan motor tekanan tinggi skala amba wiwit lan sapanunggalane. Tujuane kanggo ngontrol, nglindhungi, lan ngawasi. Piranti switch iki yaiku nganti standar IEC298 、 GB3906 lan bisa nyegah muatan saka meksa nindakake perkara lan narik breaker, saka mbukak lan nutup breaker, saka insulasi kanthi listrik kanthi salah, saka switch earthed nutup breaker, saka mbukak interlock switch nalika nganggo listrik salah. Ora mung bisa digunakake nganggo sirkuit vakum vSl, nanging kanthi sirkuit vakum VD4 saka ABB Corporation eaker. Pancen kalebu peralatan distribusi listrik kanthi kinerja sing unggul.

KYN28A-12 Gunakake kahanan lingkungan:

1. Kahanan normal

Suhu udara sekitar: -10 ° ℃ ~ + 40 ° itude Dhuwur: 1000M

Kelembapan lingkungan sing relatif: Rata-rata asor relatif saben dina ora luwih saka 95%, rata-rata asor relatif saben wulan ora luwih saka 90%

Gempa: Intensitas ora ngluwihi 8 derajat.

Hawa ing sakiwa tengene tanpa gas utawa uap banyu sing korosif utawa gampang kobong.

Tanpa akeh rereget lan geter galak biasa, kanthi kondhisi parah, intensitas kasebut nyukupi kebutuhan kaping pisanan.

Yen digunakake ngluwihi kondhisi lingkungan normal sing ditemtokake ing GB3906, pangguna kudu konsultasi karo pabrik kasebut.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: