Sugeng rawuh menang!

KYN61-40.5 (Z) Switchgear tertutup logam AC sing bisa dicopot nganggo waja

Katrangan singkat:

Kategori Produk : Seri Switchgear Tegangan Dhuwur

Intro: KGN61-40.5 (Z) switchgear logam AC obah tertutup logam, (sabanjure diarani switchgear), jinis piranti distribusi daya njero ruangan lengkap kanthi voltase 40.5KV, 3-phase, AC, lan 50Hz duwe fungsi kayata ngontrol, nglindhungi lan ngukur sirkuit, switchgear sesuai karo standar kayata GB / T11022- 1999, GB3906- 1991, DL4041997 lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur produk

Kabinet dipasang kanthi unit integral, pemutus sirkuit seluler kalebu jinis lantai
Dilengkapi karo jinis pemutus sirkuit vakum isolasi senyawa anyar, interchangeability sing apik, lan penggantian sederhana
Mekanisme propelling rod sekrup, sing bisa gampang mindhah kreta tangan lan nyegah operasi kesalahan Operasi bisa ditindakake nalika lawang ditutup
Gandheng ing antarane switch utama, kreta tangan, lan lawang switchgear nggunakake pamblokiran mekanik wajib sing bisa memenuhi syarat sing aman
Spasi ing kompartemen kabel cukup gedhe kanggo nyambungake kabel
Saklar grounding cepet digunakake kanggo bumi lan sirkuit cendhak
Enclosure Degree of protection tekan IP4X. nalika lawang kompartemen kreta mbukak, derajat proteksi yaiku IP2X
Sesuai karo GB3906-1991, DL404-1997, lan standar IEC-298

 

proyek unit paramèter
Voltase dirating kV 40.5
Tingkat jampel dirating Voltase kejut kilat (gelombang lengkap) kV 185
Frekuensi daya tahan voltase (1min) kV 95
Frekuensi sing dirating Hz 50
Dirating saiki A 630 ; 1250 ; 1600 ; 2000
Dinilai wektu istirahat sirkuit cendhak Frekuensi daya tahan voltase (1min) kV 20、25、31.5
Arus nutup sirkuit cendhak (puncak) kV 50、63、80
Dinilai stabil saiki (puncak) kV 50、63、80
4S saiki stabil (nilai efektif) kV 20、25、31.5
Kelas proteksi enclosure Kabinet pemecah vakum mm IP4X
Ukuran (L × W × H) Kabinet cendhak SF6 mm 1400 × 2200 × 2600

Panganggone kahanan

Suhu lingkungan: saka + 40 ℃ nganti -10 ℃, suhu rata-rata 2ah ora luwih saka 35 ℃.

Dhuwur mutlak: kurang saka 1000m.

Kelembapan relatif: nilai rata-rata saben dina kurang saka 95% lan nilai rata-rata saben wulan kurang saka 90%.

Intensitas gempa: kurang saka 8 derajat.

Tekanan uap banyu: nilai rata-rata saben dina kurang saka 2.2kPa lan nilai rata-rata saben wulan kurang saka 1,8 kPa.

Lingkungan sekitar lingkungan sing ora ana bebaya geni lan mantan. plosion, utawa rereget serius, korosi kimia, utawa geter kasar


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: