Sugeng rawuh menang!

"Listrik sing nyenengake" mesthine duwe "jaringan listrik gedhe"

Laporan: Sesuai karo penyebaran gabungan State Grid Corporation ing China, Jilin Electric Power Co., Ltd. aktif promosi transformasi jaringan distribusi desa-desa ing wilayah perbatasan, mbantu ngatasi kemiskinan, pengayaan masarakat lan gawe anyar watese. Kanthi dhasar iki, terusake nambah investasi, nyepetake implementasi tugas pembaruan jaringan listrik ing 12 kabupaten sing mlarat, nyepetake pambangunan fasilitas pasokan listrik kanggo banyu ngombe sing aman ing wilayah pedesaan, lan nyedhiyakake kekuwatan "kisi gedhe" sing bisa dipercaya kanggo wates masarakat kanggo nyingkirake kemlaratan lan dadi makmur.

Kita ngerti manawa "kisi daya gedhe" duwe akeh kaluwihan teknis, kayata nambah kehandalan pasokan listrik, nyuda kapasitas cadangan sistem, nggampangake pangembangan unit gedhe, nyuda beban puncak sistem, ningkatake ekonomi operasi, ningkatake kualitas pasokan listrik, lan nggawe kebak panggunaan tanduran PLTA. Lan sapanunggalane. Wiwit awal taun iki, sesuai karo keputusan lan penyebaran Komite Pusat Partai lan Dewan Negara, Grid Negara kanthi tegas ngetrapake tugas-tugas politik sing penting. Adhedhasar rampunge luwih saka 6.800 proyek ing taun 2019, kanthi semangat promosi 533 "telung wilayah lan rong prefektur" lan 282 proyek ing desa-desa perbatasan. Pambangunan proyek jaringan distribusi kudu dirampungake miturut jadwal; selaras karo ide "ngoptimalake jaringan utama, nguatake jaringan distribusi, lan nganyarke jaringan deso", jaringan listrik pedesaan modern kanthi "struktur sing wajar, teknologi canggih, aman, andal, cerdas lan efisien" wiwitane didegake, lan mburi kothak dibukak "Mil pungkasan".

Ing pungkasan taun 2019, State Grid Jilin Electric Power ngrampungake transformasi lan upgrade jaringan distribusi 56 desa ing wilayah perbatasan ing provinsi setengah taun luwih cepet saka jadwal kasebut, lan ngatasi kekurangan kapasitas transformasi listrik sing diadhepi luwih saka 20.000 wong ing wilayah wates lan peralatan pasokan listrik padesaan lawas. masalah Antarane, 14 desa lan luwih saka 5.000 wong wis nggayuh tujuan "listrik mewah" kanthi kapasitas distribusi tenaga rumah tangga rata-rata ora kurang saka 2 kVA lan tingkat reliabilitas pasokan listrik ora kurang saka 99,80%. Ing taun 2020, State Grid Jilin Electric Power bakal nyepetake transformasi lan nganyari jaringan listrik pedesaan lan ngrencanakake ngrampungake tugas upgrade lan transformasi jaringan listrik ing 12 kabupaten sing mlarat sadurunge pungkasan September. Antarane, kayata, wilayah wisata nasional tingkat AAAA-Desa Guanmen, sing dikenal minangka "Little Huangshan Mountain in the Northeast", bakal nandur modal 5,96 yuta yuan kanggo mbangun garis 2.729 meter, lan nambah kapasitas distribusi trafo saka 50 kVA nganti 200 kVA. .

Mula, selaras karo sarat “siji jaminan, papat upaya tenanan”, kita kudu kabeh golek prekara pengentasan kemiskinan, lan kanthi aktif mbangun proyek keamanan, proyek bermutu, lan proyek bersih. Mung supaya "listrik sing apik" nggunakake "Kisi daya gedhe" bakal ngidini saben desa ing desa kasebut duwe akses menyang kekuwatan, kekuwatan sing aman, lan katenangan pikiran, saengga masarakat bakal duwe perasaan sing luwih jero babagan "Listrik Tenaga Masyarakat kanggo Wong ", supaya bisa aktif nyengkuyung ing kamenangan sing bisa ditemtokake tumrap masarakat sing sugih lan nglawan kemlaratan. Kontribusi Grid Negara.


Wektu kiriman: Jun-30-2021