Sugeng rawuh menang!

Regulator UK Ngajak Komentar babagan Akuisisi PPL WPD Grid Nasional

Otoritas Kompetisi lan Pasar Inggris ujar dina Selasa yen ngundang komentar babagan akuisisi PPL WPD Investments Ltd. saka PPL WPD Investasi Ltd. saka PPL Corp. amarga nganggep manawa kesepakatan kasebut bisa nyebabake kompetisi ing Inggris.

Watchdog antitrust kasebut ujar manawa duwe tanggal pungkasan tanggal 8 September kanggo keputusan tahap 1, lan ngundang komentar saka pihak sing berminat kanggo mbantu pambiji kasebut.

Grid Nasional ing wulan Maret setuju kanggo entuk Distribusi Daya Barat minangka bagean saka poros UK menyang listrik. Perusahaan jaringan energi FTSE 100 ujar manawa WPD, bisnis distribusi listrik paling gedhe ing Inggris, diakuisisi kanthi nilai ekuitas 7,8 milyar pon ($ 10,83 milyar).


Wektu kiriman: Jul-14-2021