Sugeng rawuh menang!

busbar ngalangi

Katrangan singkat:

Ya-102 Φ20 T2 bar tembaga kanggo saklar GIS

Busbar tembaga padat digawe saka tembaga C110. Diproses kanthi stamping, lentur CNC, perawatan rampung lan insulaiton. Finish busbar bisa tembaga, plating timah, plating nikel lan plating perak. Isolasi bisa dadi PVC, tabung shrink panas PE, lapisan bubuk epoksi lan PA12. Dheweke umume digunakake ing switchgear, trafo, relay, batere, sistem panyimpenan energi, tumpukan tumpukan, forklift listrik, paket batere mobil listrik lsp. Model lan ukuran bisa disesuaikan karo panjaluk pelanggan.


Detail Produk

Tag Produk

pabrik ngatur fitur barbar tembaga datar sing dilapisi timah

1. Konduktivitas listrik sing apik banget.

2. Kekuwatan ikatan sing dhuwur.

3. Tembaga T2 murni.

4. Busbar foil busper sing digunakake ing trafo duwe profil sing ngidini ekspansi termal lan kontraksi termal

5. Digawe foil tembaga nyedhiyakake fleksibilitas maksimal lan nyuda geter. Biasane digunakake kanggo sistem busbar tembaga, koneksi trafo lan Switchgear Voltase Tinggi.

pabrik ngatur timah dilapisi tembaga bar barbar barbar ngenalake

Materi apa sing kudu digunakake kanggo nggawe busbar?

Babagan bahan busbars, suwene nggunakake umur lan status kerja sing dipercaya penting banget, lan karakteristik material bisa nyebabake efek kasebut. Bahan kanthi karakteristik kekuatan mekanik sing dhuwur ing ketegangan, resistensi listrik sing kurang, gampang nggawe, resistensi dhuwur kanggo korosi iku apik banget pilihan busbar. Asile, tembaga lan aluminium kanthi ciri kasebut cocog kanggo nggawe busar

Dene kanggo konduktivitas lan kekuwatan, tembaga luwih apik tinimbang aluminium. Lumahing aluminium sing kapapar kanthi cepet mbentuk film insulasi keras oksida aluminium ora konduktif. Kosok baline, film oksida sing kawangun ing lumahing tembaga konduktif.

Sanajan tembaga regane luwih dhuwur tinimbang aluminium, luwih akeh wong luwih seneng tembaga kanggo nggawe busar.

pabrik kustomisasi timah dilapisi gambar batang bar tembaga datar

Bahan: T2 (E-CU58, CU-ETP, C11000, C1100)

Aluminium (1060)

Aluminium klambi tembaga

Utawa bahan liyane minangka panjaluk pelanggan.

Rampung: Plating timah, plating nikel, plating perak utawa disesuaikan.
Packing: Kemasan kothak wedhi lan kayu kanggo ngindhari bus bus rusak utawa cacat.
Waktu Kutipan: 1-2 dina sawise nampa gambar.
Sertifikat: ISO9001

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: