Sugeng rawuh menang!

WSRM6-12 switchgear jaringan inflatable ring terlampir lan terisolasi

Katrangan singkat:

Kategori Produk : Seri Switchgear Tegangan Dhuwur

Intro :Switchgear jaringan cincin seri RM6-12 yaiku jinis tutup kothak logam terisolasi gas SF6. Piranti kasebut bisa digawe saka unit switch, load switch sekering unit listrik, unit pemutus sirkuit vakum, lan unit inlet bis. Nggunakake seri teknologi lan bahan, nduweni sifat listrik lan mekanik sing apik banget, ora kena pengaruh lingkungan lan iklim, ukurane cilik, gampang dipasang.

Switchgear jaringan dering sing ditutupi lengkap yaiku insulasi gas SF6 yaiku kothak umum switchgear tertutup gas SF6, sing bisa digunakake kanthi unit switch, saklar beban Gabungan unit listrik, unit pemutus sirkuit vakum, unit jalur bis lan modul liyane. Gunakake macem-macem teknologi lan bahan canggih. Nduweni sifat listrik lan mesin sing apik banget Kinerja kasebut kena pengaruh lingkungan lan iklim, cilik lan kompak, gampang dipasang, gampang dioperasikake, ora ana perawatan, lan kombinasi sing fleksibel. desain sing jelas lan intuisi njamin operasi sing gampang langsung. Kapasitas kabel feeder gedhe, cocog kanggo macem-macem sistem kabel.


Detail Produk

Tag Produk

Parameter teknis:

proyek unit Modul C Modul F Modul V Modul CB
Saklar mbukak Piranti listrik gabungan saklar vakum Isolasi / grounding switch pemutus sirkuit vakum Isolasi / grounding switch
Voltase dirating KV 12 12 12 12 12 12
Frekuensi sing dirating HZ 50 50 50 50 50 50
Frekuensi daya tahan voltase (fase / fraktur) KV 42/48 42/48 42/48 42/48 42/48 42 / 48a
Kejutan kilat tahan voltase KV 75/85 75/85 75/85 75/85 75/85 75/85
Dirating saiki A 630 infuse 1) 630   1250/630  
Kemampuan mecah:              
Dinilai loop loop break saiki A 630          
Kabel saiki ngisi daya ngeculake kabel A 10          
Arus nutup sirkuit cendhak (puncak) A 50 80        
Saiki diukur puncak sing bisa ditoleransi kA 50          
Diarani saiki wektu cendhak kA / 35 20          
Dinilai arus sirkuit cendhak kA   31.5 20   25  
Arus transfer saiki A   1700        
Gunakake arus maksimum sekring A - 125        
Resistensi loop -n ≤300 ≤600        
Urip mekanik sabanjure 5000 3000 5000 2000 5000 2000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: