Sugeng rawuh menang!

YB -12 / 0.4 Gawe prefabrikasi ruangan (gaya Eropa)

Katrangan singkat:

Kategori Produk : Seri Substasi Tipe Box

Intro :Digunakake sacara wiyar ing transformasi jaringan tenaga listrik perkotaan, kuartal omah, gedhong dhuwur, industri lan penambangan, hotel, pusat perbelanjaan, bandara, rel, lapangan minyak, dermaga, jalan tol lan fasilitas listrik sementara, lsp. Ing njero ruangan ruangan lan ruangan.

Gantungan seri YB minangka piranti distribusi daya kompak sing nggabungake peralatan listrik tegangan dhuwur, trafo, lan peralatan listrik voltase kurang. Bisa digunakake ing bangunan dhuwur, bangunan ing kutha lan pedesaan, komunitas perumahan, wilayah pangembangan teknologi tinggi, pabrik cilik lan menengah. area tambang, lapangan minyak, situs konstruksi sementara, lan papan liyane. Uga bisa digunakake kanggo panrima lan distribusi tenaga ing sistem distribusi daya 6-15KV, 50HZ (60HZ), sistem distribusi tenaga utama, lan pasokan listrik dobel utawa sistem distribusi daya terminal sing sumunar.


Detail Produk

Tag Produk

Parameter teknis:

Barang

Unit

Peralatan listrik HV

Transformer

Peralatan listrik LV

Tegangan sing dirating

kV

10

10 / 0.4

0,4

Dirating saiki

A

630

100-2500

Frekuensi sing dirating

Hz

50

50

50

Kapabilitas sing dirating

kVA

100-1250

Arus stabilitas termal saiki

kA

20 / 4S

30 / 1S

Nilai stabilitas dinamis (puncak) saiki

kA

50

63

Dinilai nutup arus sirkuit cendhak (puncak)

kA

50

15-30

Dinilai arus sirkuit cendhak

kA

31.5 (sekering)

Dirating saiki mbukak momotan

A

630

Frekuensi listrik 1 min tahan voltase

kV

Antarane fase, menyang bumi 42, kanggo mbukak kontak 48

35/28 (5min)

20 / 2.5

Impuls kilat bisa nahan voltase

kV

Antarane fase, menyang bumi 75, kanggo mbukak kontak 85

75

Kelas proteksi cangkang

IP23

IP23

IP23

Tingkat kebisingan

dB

630

Transformer minyak <55 Transformer garing <65

Loops No.

2

4 ~ 30

Kompensator var statis maks

kvar

300

Panggunaan kahanan:

suhu udhara mbient: -10ºC ~ + 40ºC
Ketinggian: <1000m.
Radiasi surya: 1000W / m
tutup lce: 20mm
Kacepetan angin: <35m /
Relative humidity: Daily average relative humidity 95%.Monthly average relative humidity< 90%.Daily average relative water vapor pressure < 2.2kPa. Monthly average relative water vapor pressure <1.8kPa
Earthquake intensity: <magnitude
Applicable in places without corrosive and flammable gas
Note: Customized products are available

  • Previous:
  • Next: